Date : 11 / velj / 2017
Time : 22:00
Address : Ulica grada Vukovara 68, Zagreb

Zagreb

Boogaloo


Deset godina zagrebačkog Balašević tribute benda Neki Novi Klinci obilježit ćemo koncertom u velikoj dvorani kluba Boogaloo, u subotu, 11.2.2017.
Pretprodaja ulaznica (40kn) kreće u ponedjeljak 9.1. u sustavu entrio.hr i na šanku kluba Boogaloo, radnim danom od 10 do 15h.
Na dan koncerta ulaznice je moguće kupiti na ulazu u klub po cijeni od 50 kn.
Rođendanski koncert bi trebao započeti oko 22h

SLUŽBENI TEKST ZA SVE MEDIJE KOJI PREUZIMAJU NAJAVU:

Neki Novi Klinci su zagrebački Balašević tribute band za koji je ideja rođena sada već daleke 2006. godine među grupom prijatelja. Krajem te iste godine bend je započeo s prvim probama na zagrebačkoj Trešnjevci. Nakon nekoliko mjeseci probanja, “skidanja” i uvježbavanja Đoletovog repertoara Klinci su se odvažili na svoj prvi javni nastup i predstavljanje zagrebačkoj publici. Namjerno ili slučajno, više nije ni važno, dogodilo se to na Valentinovo 14. veljače 2007. godine u jednom od onih malih brodića uz rijeku Savu – ondašnjem klubu Papillon. Priča se te večeri zavrtila i traje i danas…
U klubu Boogaloo, 11.2.2017. Klinci izlaze pred publiku 191. put i za rođendan imaju želju okupiti sve drage prijatelje i poklonike Đoletovih stihova s kojima su pjevali ovih 10 godina, kako bi im se pjesmom još jednom zahvalili što ovu priču čine mogućom!

ZA SVE NAŠE PRIJATELJE KOJI ČITAJU DALJE:

Dragi prijatelji Klinaca… Hvala vam od srca na svakom obliku podrške koju ste nam pružali ovih deset godina! Bio to lajk, poruka ili dolazak na naše svirke, HVALA VAM!
Vi dobro znate, a i mi smo toga vrlo svjesni, da smo ovdje zbog pjesama novosadskog kantautora Đ. Balaševića. Povezuje nas vječita zaljubljenost u te pjesme. Pjesme koje svaki put sviramo s jednakim poštovanjem kao kad smo ih prvi put slušali, najbolje što znamo i možemo, svjesni da nismo i ne možemo biti Đole. Balašević je svojevrsni fenomen na ovim prostorima i bez sumnje njegove pjesme zaslužuju daleko veću prisutnost u medijskom eteru ili noćnom životu gradova… Važno je da se sviraju i da nađu svoj put do novijih i mlađih generacija koje su pretežno zaglavile na nešto jednostavnijim tekstovima od Đoletovih!
Svaki vaš dolazak na našu svirku, neopisiva količina pozitivne energije koju smo osjetili u ovih 10 godina nama daje snagu da nastavimo i potvrđuje vašu i našu želju da takve glazbe bude više!

Hvala!